Transport

Her kan du læse hvad vi tilbyder af muligheder for transportopgaver.

Vi tilbyder transport

Hos Gelsted Transport påtager vi os gerne containertransport af alle typer containere, uanset omfang og placering. Vi tilbyder såvel tanktransport som køletransport og bulktransport. For os er ingen opgave hverken for stor eller for lille, og vi har lastbiler, der kan håndtere langt de fleste typer containere. Så uanset om du har flydende gods, farligt gods, eller gods der kræver frys/køl, kan vi håndtere opgaven. Vi tilbyder containertransport i hele Danmark, og for os er det vigtigste, at din container kommer sikkert fra A til B.

Tæt dialog

Ønsker og behov kan variere, og derfor indgår vi altid i en tæt, indledende dialog med dig omkring netop dit projekt. På den måde undgår vi misforståelser og kan nå bedst muligt i mål med den skræddersyede løsning. Du kan altid føle dig tryg ved at overlade opgaven til os. Vi holder dig opdateret gennem hele forløbet.

Fokus på kvalitet og service

Vi går aldrig på kompromis med hverken kvalitet eller service, når vi er gået i gang. Vi følger enhver opgave 100% til dørs, og vi går meget op i at overholde alle aftaler – fra pris til deadline.

Når du vælger os som samarbejdspartner, kan du også regne med, at arbejdet bliver udført af kompetente medarbejdere. Vi gør alt for at sørge for, at du får en god oplevelse.

Vil du høre mere?

Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig med din opgave? Du er altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak. Vi kan samtidigt give dig et uforpligtende tilbud.

Ring til os på telefon (+45) 21 45 19 78, eller send en mail til petsan@live.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

Se billeder fra nogle af vores transport opgaver