Sand og grus

Her kan du læse om hvordan vi kan hjælpe dig med sand og grus opgaver.

Vi tilbyder sand og grus opgaver

Søger du en stabil leverandør af sand, sten, grus, flis eller andre tungere byggematerialer, er det oplagt at bruge Gelsted Transport. Vi garanterer sikker og ordentlig levering, ligesom vi naturligvis leverer materialerne præcist, som du ønsker det, og ikke mindst hvor og hvornår du ønsker det leveret. For os er dialog med dig som kunde altid udgangspunktet for vores arbejde. Så ved vi, at du ringer igen, næste gang du skal bruge en dygtig og sikker leverandør til din transportopgave.

Tæt dialog

Ønsker og behov kan variere, og derfor indgår vi altid i en tæt, indledende dialog med dig omkring netop dit projekt. På den måde undgår vi misforståelser og kan nå bedst muligt i mål med den skræddersyede løsning. Du kan altid føle dig tryg ved at overlade opgaven til os. Vi holder dig opdateret gennem hele forløbet.

Fokus på kvalitet og service

Vi går aldrig på kompromis med hverken kvalitet eller service, når vi er gået i gang. Vi følger enhver opgave 100% til dørs, og vi går meget op i at overholde alle aftaler – fra pris til deadline.

Når du vælger os som samarbejdspartner, kan du også regne med, at arbejdet bliver udført af kompetente medarbejdere. Vi gør alt for at sørge for, at du får en god oplevelse.

Vil du høre mere?

Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig med din opgave? Du er altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak. Vi kan samtidigt give dig et uforpligtende tilbud.

Ring til os på telefon (+45) 21 45 19 78, eller send en mail til petsan@live.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

Se billeder fra nogle af vores sand og grus opgaver