Kranarbejde

Her kan du læse om hvad vi kan tilbyde dig af kranarbejde.

Vi tilbyder kranarbejde

Inden for krankørsel tilbyder Gelsted Transport alle former for kørsel med kran fra de helt små til de helt store volumen og med stor rækkevidde. Vores krankørsel baserer sig på sikker kørsel, de bedste maskiner og dygtige chauffører. Vi har stor ekspertise i hejs af maskiner og byggematerialer, ligesom vi også leverer krankørsel til hejs af kunst og skulpturer. Hejs af stålkonstruktioner og hejs af glas med sug kræver det rette personel og de bedste maskiner, og det finder du hos os.

Vi har mange kompetencer, og krankørsel er en af dem. Hos Gelsted Transport kan vi håndtere vanskelige og specielle løft, ligesom vi håndterer alle former for opgaver med hejs. For os er ingen opgave for speciel, for lille eller for stor, når det drejer sig om krankørsel.

Vil du høre mere?

Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig med din opgave? Du er altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak. Vi kan samtidigt give dig et uforpligtende tilbud.

Ring til os på telefon (+45) 21 45 19 78, eller send en mail til petsan@live.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

Se billeder fra nogle af vores kran opgaver